100 de BRAVI sportivi cu dizabilităţi intelectuale invitați să participe la Campionatul Municipal de Atletism Special Olympics

100 de BRAVI sportivi cu dizabilităţi intelectuale invitați să participe la Campionatul Municipal de Atletism Special Olympics

Fundația Special Olympics din România te invită să dăm startul Campionatului Municipal de Atletism, marți 24 aprilie, la stadionul de atletism Iolanda Balaș Soter (aleea Primo Nebiolo, nr. 2).

Te așteptăm oricând în intervalul 8.30 – 13.00 să îi vezi pe cei 100 de sportivi BRAVI cu dizabilități intelectuale de la asociațiile și școlile speciale din București și județul Ilfov evoluând la probele de viteză și săritură în lungime.

Organizat sub sloganul „PROFI susține BRAVII sportivi Special Olympics”, Campionatul Municipal de Atletism este organizat cu sprijinul PROFI, în cadrul proiectului „Performanță Socială prin Sport”. Evenimentul este susținut și de Fundația United Way Romania.

Partenerul tehnic al acestui evenimentului este Hervis Sports & Fashion.

Despre Rețeaua de Magazine PROFI
PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din țară și cu un ritm de creștere încă neegalat în România. În 2016 au fost deschise nu mai puțin de 134 de magazine, alte 195 s-au adaugat în 2017, astfel că 2018 a început cu peste 695 de magazine amplasate în 379 de localități din toate județele și municipiul București. . Dezvoltarea va continua și, în fiecare dintre anii care vin, urmează să se deschidă un număr de magazine cel puțin egal cu cel al inaugurărilor din anul precedent. (www.profi.ro )

Lasa un comentariu