151 pentru #TeamSpecialOlympics: Marii atleți se antrenează de mici

151 pentru #TeamSpecialOlympics: Marii atleți se antrenează de mici

Unde e David (11 ani) e și Iris (8 ani) și unde e Iris nu lipsește niciodată Cristina (12). Un pas în spate, nelipsite la antrenamentele, la competițiile, la cursele de alergare și la toate celelate activități ale celor trei sunt mamele lor, Elena și Nicoleta.

David și Iris sunt doi copii deosebiți, dar nu pentru că au Sindrom Down, ci pentru că sunt puternici, ambițioși, veseli, luptători și pentru că împărtășesc aceeași bucurie de a face sport.

Cei doi au pornit la Special Olympics ca tineri atleți în programul Young Athlets pe care îl frecventează în continuare, dar din 2015 au început să și alerge la mai toate evenimentele de alergare din București. Cristina participă și ea la cursa adolescenților.

Acum echipa s-a reunit pentru o nouă provocare – Maratonul București 2018, unde îmbracă tricourile roșii în #TeamSpecialOlympics! Aleragă în semn de susținere pentru lotul de sportivi care vor reprezenta România la Jocurile Mondiale de la Abu Dhabi de anul viitor, competiție la care cei doi visează să ajungă și ei imediat ce vor avea vârsta necesară înscrierii!

Susțineți-i să își susțină coechipierii!

#TeamSpecialOlympics

Lasa un comentariu