Allow the Bond – Play Unified- Tenis, București, 6 septembrie

Allow the Bond – Play Unified- Tenis, București, 6 septembrie

Timp de două ore, în această dimineață de toamnă, pe un teren de tenis din Bucuresti, 12 copii si tineri cu și fără dizabilități s-au întâlnit pentru o lecție de tenis! Încurajati de antrenorii voluntari, Monica și Oti, șase sportivi Special Olympics România: Andreea, Luciana, Raluca, George, Mohammad și George au jucat, în echipe mixte, alături de Cristiana, Ilinca, Gabriela, Rareș, Valentin și Stefan. Chiar dacă pentru unii dintre ei a fost prima oară când au luat în mâini racheta de tenis, asta nu i-a împiedicat să-și însușească, cu succes, primele mișcări din acest sport. Cei cu experiență le-au dat o mână de ajutor novicilor! Mingea de tenis a devenit element unificator între generatii, percepții, sportivi Special Olympics și persoane fără dizabilități. S-au jucat de-a Halep și și-au șlefuit … abilitățile în tenis!
Andreea și Cristiana tinere lidere Special Olympics s-au aflat în mijlocul echipelor de jucători și au animat grupul. Mulțumim pentru găzduire OTI Tenis!
Acțiunea face parte din activitățile proiectului Allow the Bond – Play Unified – http://specialolympics.ro/programe/educatie/allow-the-bond/.
Proiectul este finanțat de Special Olympics Europa-Eurasia prin Erasmus+ și promovat de Special Olympics România. Acesta propune ca liceenii, care se vor implica în activități pentru incluziunea persoanelor cu dizabilități, să primească misiunea de a răspândi mai departe aceste informații, astfel încât să se creeze un efect de bulgăre care să adune cât mai mulți tineri sub umbrela generației unificate. Allow the Bond – Play Unified = împreună tineri cu și fără dizbilități.
#tenis #friendship #youngleaders #playunified #AllowtheBond

 

Lasa un comentariu