Centrul Școlar Educație Incluzivă – Fitness si alimentația sănătoasă

Centrul Școlar Educație Incluzivă – Fitness si alimentația sănătoasă

Știați că pentru a avea un stil de viață sănătos trebuie să muncim zi de zi și că trebuie sa pornim la acest drum de mici? La Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Nr. 1 din Sibiu am lucrat cu un grup de 20 de Sportivi Special Olympics, aceștia au învățat despre alimentația sănătoasă și au făcut sucuri de fructe în cadrul unei sesiuni de 2 ore și jumătate, ieri 14 noiembrie.

Copiii dar și profesorii lor au experimentat gusturi naturale și s-au jucat cu textura și culorile fructelor și legumelor. S-au convins că sucurile făcute de ei sunt mult mai bune decât cele îndulcite artificial. Azi, același grup de elevi au făcut o demonstrație de fitness la Sala Transilvania arătându-le invitaților la cea de IV-a Ediție a Jocurilor Locale Special Olympics de la Sibiu cât de bine se descurcă și cât de bine le face mișcarea.

Activitățile fac parte din proiectul SOfit, implementat de Special Olympics Romania printr-o finanțare de la Special Olympics Europe/Eurasia dintr-un grant UE – European Union Health Program.

Lasa un comentariu