Pentru Mihai Arsenie, antrenamentele la role sunt o sursă de inspirație

Pentru Mihai Arsenie, antrenamentele la role sunt o sursă de inspirație

Independența lui Mihai Arsenie se vede din ce în ce mai mult în cele mai recente apariții ale sale. A fost protagonistul reality-show-ului ”Down the Road. Aventura” (de la TVR 1), a participat la antrenamentele la role din cadrul proiectului ”Speciali pe Patine – Lăum viteză spre starea de bine!”, a participat din partea Special Olympics la Dublin, la un workshop internațional pentru dezvoltarea conceptului de leadership unificat! La 31 de ani, #BRAVUL Mihai contribuie cum poate la a arăta lumii abilitățile pe care le dețin persoanele ca el (cu Sindrom Down).

A impresionat pe toată lumea cu răspunsul la întrebarea: ”Ce este pentru tine Sindromul Down?” – ”Un Dar de la Dumnezeu!”.

L-am întrebat ce a însemnat pentru el să se antreneze, din august 2019 până în februarie 2020 la acest sport nou pentru Special Olympics România – patinaj role -, alături de alți 8 BRAVI. ”Pentru mine, antrenamentele cu role sunt o sursă de inspirație pentru viața mea deoarece învăț să îmi mențin echilibrul, să am mai mult curaj și, foarte important, mai multă libertate de mișcare! E o senzație minunată!”, ne-a declarat Mihai Arsenie, sportiv și lider Special Olympics România.

Mai multe despre el puteți afla din poveștile publicate de noi aici și aici.

”Speciali pe patine – Luăm viteză spre starea de bine” presupune crearea primului program de antrenamente și competiții din România pentru patinaj (role viteză, artistic și viteză gheață) pentru 66 de persoane cu dizabilități intelectuale (PDI) din 5 orașe, crearea primului Ghid de Patinaj Adaptat, organizarea a 5 demonstrații locale în mijlocul comunităților și a primului Campionat Național Special Olympics de Patinaj pentru acest grup de beneficiari cu scopul de a demonstra abilitățile persoanelor cu dizabilități intelectuale, puterea transformatoare a sportului și beneficiile majore pe care le aduce asupra stării de sănătate.

Proiectul ”Speciali pe patine – Luăm viteză spre starea de bine” este derulat de Special Olympics România și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Recomandări #

Pentru a găsi mai ușor informațiile despre proiect, folosiți haștagurile: #instaredebine #implicareafacediferenta #kaufland #fdsc #specialipepatine #specialolympicsromania

Lasa un comentariu