Special Olympics we#ChangeTheGame with#PlayUnified

Special Olympics we#ChangeTheGame with#PlayUnified

O delegație Special Olympics România va participa, în perioada 13-15 octombrie, la cea de-a cincea ediție a  Turneului de Fotbal Unificat organizat de Special Olympics Italia, la Roma. La competiție participă patru echipe de sportivi italieni și opt echipe de sportivi din Polonia, Ungaria, Spania, Portugalia, Lituania, Belgia, Franța și România. Din delegația noastră fac parte cinci sportivi cu dizabilități intelectuale și patru sportivi parteneri, cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani.

Ceremonia de deschidere a Turneului de Fotbal Unificat are loc vineri, pe 13 octombrie, la ora 18:30, ora 19:30 ora României, iar festivitatea de premiere va avea loc pe 15 octombrie, iar Președintele Special Olympics International, Tim Shriver, va fi prezent pentru a încuraja sportivii.

Unul dintre momentele speciale ale turneului este programat pe data de 13 octombrie, când Papa Francisc îi va primi, la Vatican, într-o audiență privată, pe sportivii participanți la turneu.

Organizarea Turneului de Fotbal Unificat este posibilă datorită sprijinului Special Olympics EurAsia și al Cavalerilor lui Columb, cea mai mare organizație romano-catolică din lume.

Pentru informații suplimetare consultați  și www.facebook.com/Special.Olympics.Italia.

 

 

Lasa un comentariu