Tabăra de vară a BRAVILOR

Tabăra de vară a BRAVILOR

Dacă e vacanță, e vremea de tabără! După un an competițional intens ce a culminat cu un eveniment aniversar plănuit și exersat îndelung de o parte dintre sportivii Special Olympics, a sosit vremea relaxării. Însă ca orice tabără a noastră, relaxarea e una activă, tocmai bună să îi țină în priză și în formă pe sportivii noștri.

Într-un peisaj verde și bine oxigenat, 36 dintre sportivii Special Olympics strânși din mai multe colțuri ale țării (Baia Mare, Bacău, Arad, Ploiești, Târgoviște și București) se întâlnesc între 19 și 22 august la tabăra de vară de la Cheile Grădiștei, însoțiți de antrenorii lor.

Timp de trei zile, diminețile vor fi rezervate antrenamentelor, iar după-amiezile, drumețiilor, vizitelor, dansului, pe scurt, distracției. Antrenamentele de gimnastică, înot, tenis de masă, tenis de câmp, judo, patinaj role, bocce și atletism, se vor încheia cu competiții, astfel încât miza să nu fie doar distracția.

În ultima zi de tabără sportivii vor fi încurajați să își exerseze tehnicile de discurs în public într-un seminar Athlet Leadership Program, alături de două dintre sportivele lider: Ana Baltag și Laura Olteanu.

Tabăra face parte din proiectul „Performanță Socială prin Sport – Medalie pentru Viață” și este organizată cu sprijinul financiar al rețelei de magazine PROFI și al Fundației United Way Romania.

Lasa un comentariu