Ultima activitate a proiectului ”Allow the Bond – Play Unified”

Ultima activitate a proiectului ”Allow the Bond – Play Unified”

Astăzi a avut loc ultima activitate a proiectului ”Allow the Bond – Play Unified” și cum puteam să încheiem mai bine dacă nu cu cei mai tineri! O clasă a V-a a Liceului Teoretic ”Ion Barbu” din București a avut ocazia să descopere că ceea ce ne aseamănă este mai valoros decât ceea ce ne deosebește chiar de la sportivii și liderii noștri de tineret Special Olympics România: Andreea Mustăreață Pivniceru și Denisa Iliescu. Am povestit despre prietenie, abilități și cum putem contribui chiar de la vârste fragede la incluziunea socială.

Acțiunea face parte dintre activitățile proiectului Allow the Bond – Play Unified – http://specialolympics.ro/programe/educație/allow-the-bond/. Acesta propune ca liceenii, care se vor implica în activități pentru incluziunea persoanelor cu dizabilități, să primească misiunea de a răspândi mai departe aceste informații, astfel încât să se creeze un efect de bulgăre care să adune cât mai mulți tineri sub umbrela generației unificate. Allow the Bond – Play Unified = împreună tineri cu și fără dizabilități.

Până la sfârșitul proiectului au fost organizate 2 workshop-uri în școli, 3 evenimente de sport unificat și 3 „zile distractive”. Generația unificată și-a propus să implice cel puțin 70 de tineri cu și fără dizabilități și 5 profesori și reprezentanți de ONG-uri.

Proiectul este finanțat de Special Olympics Europa-Eurasia prin Erasmus+.

#unifiedworkshop #friendship #youngleaders #playunified #AllowtheBond

Lasa un comentariu