150 de sportivi cu dizabilităţi intelectuale participă la Campionatul Național de Tenis de Masă Special Olympics

Distribuie:

Bucureşti, 27 martie 2018 – Fundația Special Olympics România, cu sprijinul PROFI, rețeaua de magazine de proximitate cu cea mai mare extindere geografică din România, organizează miercuri, 28 martie 2018, Campionatul Național de Tenis de Masă Special Olympics. Evenimentul se va desfășura la București, la Top Tenis Arena, în incinta Sema Park de pe Splaiul Independenței, nr. 319, în intervalul orar 10.00 – 14.00. Evenimentul va reuni 150 de tineri cu dizabilități intelectuale din 32 de şcoli şi asociaţii din 21 de judeţe ale ţării: Alba, Argeș, Bacău, Brașov, Buzău, București, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș Vâlcea și Vaslui.

„Prin organizarea Campionatului Național de Tenis de Masă dăm startul sezonului competiţional Special Olympics 2018. Această primă manifestare sportivă a generat un interes foarte mare şi un număr de înscrişi cu peste 50% peste ceea ce ne aşteptam. Anul trecut, am derulat antrenamente şi competiţii sportive în care am implicat peste 1.500 de tineri cu dizabilităţi intelectuale, scopul fiind acela de a le facilita integrarea în comunitatea din care fac parte, creşterea încrederii în sine prin sport şi menţinerea unui stil de viaţă sănătos”, a declarat Viorel Mocanu, Director Sportiv al Fundației Special Olympics Romania.

Organizat sub sloganul „PROFI susține BRAVII sportivi Special Olympics”, Campionatul Național de Tenis de Masă este primul eveniment sportiv dintr-o serie de 7 organizate cu sprijinul PROFI, în cadrul proiectului „Performanță Socială prin Sport”. Evenimentul este susținut și de Fundația United Way Romania. În cadrul proiectului vor fi implicaţi în competiții sportive 940 de persoane cu dizabilități intelectuale, alături de 460 de mentori, voluntari, profesori și membri ai familiei.

Partenerul tehnic al acestui evenimentului este Hervis Sports & Fashion.

Despre Rețeaua de Magazine PROFI

PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din țară și cu un ritm de creștere încă neegalat în România. În 2016 au fost deschise nu mai puțin de 134 de magazine, alte 195 s-au adaugat în 2017, astfel că 2018 a început cu peste 695 de magazine amplasate în 379 de localități din toate județele și municipiul București. . Dezvoltarea va continua și, în fiecare dintre anii care vin, urmează să se deschidă un număr de magazine cel puțin egal cu cel al inaugurărilor din anul precedent. (www.profi.ro )

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut