151 pentru #TeamSpecialOLympics: BRAVUL din noi

Distribuie:

Știați că nu este deloc ușor să încerci să fii BRAV? Eu încerc să fiu BRAVĂ din anul 2015 când viața mea s-a transformat în cea pe care o trăiesc acum. Am încercat din martie 2015 cu hotărâre dar și multe temeri să am atitudinea sportivilor noștri și a părinților lor, să merg mai departe cu încredere și entuziasm în ciuda veștilor despre sănătatea mea. Nu am reușit însă să fac asta zi de zi… uneori am fost tentată să renunț, să mă supăr pe cei dragi, să fiu furioasă, să nu am chef să comunic… să abandonez! Nu am renunțat la lupta mea pentru ca am avut mereu în fața exemplele oamenilor excepționali pe care îi cunosc și admir de foarte mulți ani: BRAVII – sportivii cu dizabilități intelectuale, părinții lor, prietenii, colegii și familia mea.

Știați că sportivii noștri demonstrează zi de zi că a fi BRAV este o calitate care se dobândește cu greu, cu mult efort, entuziasm și bunătate? Credeți că este ușor să fii bun, disciplinat și să ai voință dacă ai o dizabilitate intelectuală? Credeți-mă este foarte greu! Este foarte greu să dovedești în permanență, în cele mai mici lucruri, că POȚI fi TU, chiar dacă ai un cromozom în pus și un coeficient de inteligență mai mic decât 70.

Știați că și părinții copiilor cu dizabilități sunt niște oameni BRAVI? Că luptă fără încetare pentru copiii lor și pentru drepturile copiilor lor zi de zi, pas cu pas, fără încetare? Se luptă cu cei care nu îi înțeleg, cu cei care nu vor să îi accepte, cu cei care îi privesc cu milă și îngăduință? Acești oameni trebuie să dovedească zi de zi, pas cu pas că cei pentru care luptă merită la fel de multe șanse ca cei care nu au dizabilități.

Încercați să fiți BRAVI! Veți vedea că nu este ușor deloc!

Susțineți sportivii cu dizabilități intelectuale să facă sport. Cu siguranță BRAVUL din voi va fi mândru pentru că a ajutat BRAVI Sportivi Special Olympics să iasă din izolare, să facă sport, să uimeasca lumea din jurul lor zi de zi!

Emilia

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut