153 de sportivi cu dizabilităţi intelectuale s-au întrecut la Campionatul Național de Tenis de Masă Special Olympics

153 de sportivi cu dizabilităţi intelectuale s-au întrecut la Campionatul Național de Tenis de Masă Special Olympics

Sezonul competițional Special Olympics a început ieri la București, cu 153 de sportivi cu dizabilități intelectuale din toată țara prezenți la Campionatul Național de Tenis de Masă. Alături de ei au fost 18 voluntari de la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București și 62 de părinți și antrenori. Reuniți din 20 de județe ale țării ( Alba, Argeș, Bacău, Brașov, Buzău, București, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Vâlcea și Vaslui), BRAVII sportivi au reprezentat cu mândrie peste 30 de școli și asociații.

Organizat sub sloganul „Profi susține BRAVII sportivi Special Olympics”, Campionatul Național de Tenis de Masă este primul eveniment sportiv dintr-o serie de 7 organizate cu sprijinul magazinelor PROFI, în cadrul proiectului „Performanță Socială prin Sport – Medalie pentru Viață”. În cadrul proiectului vor fi implicați în competiții 940 de persoane cu dizabilități intelectuale, alături de 460 de mentori, voluntari, profesori și membri ai familiei.

Le mulțumim BRAVILOR sportivi, partenerilor și sponsorilor care au făcut posibilă competiția: magazinele PROFI, Fundația United Way Romania, Hervi’s Sports&Fashion, partener tehnic al evenimentului și Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu