Aleargă pentru Special Olympics România la Bucharest Family & 10k!

Aleargă pentru Special Olympics România la Bucharest Family & 10k!

Până pe 9 august te poți înscrie la maratonul UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10K care are loc în 22 august! Alergi unde vrei tu dar te compari, în orice moment, cu ceilalți concurenți datorită aplicației dezvoltată de organizatori. Poți alege să alergi pentru SPECIAL OLYMPICS ROMÂNIA, bifând la căsuța ”cauza” pentru care alergi numele nostru!

Ediția din acest an a UNIQA Asigurări Bucharest Family &10K, programată pentru data de 22 august 2020, va avea loc virtual, având în vedere incertitudinile legate de condițiile de desfășurare în contextul apropierii de data stabilită, precum și specificul evenimentului, care promovează practicarea sportului în familie, indiferent de vârstă. Alergătorii vor lua startul în același timp, chiar dacă pe traseele alese de ei înșiși, fiecare pentru cauza pentru care o optat, în speranța că, în acest fel, se va genera energia bună, pe care o crează un astfel de eveniment și se vor strânge fonduri pentru finanțarea activităților ONG-urilor asociate.

Timp de 3 ore, Bucharest RUNNING CLUB va transmite live pe pagina de FB a evenimentului, pe YouTube și pe aplicația #RunRomania încălzirea, interviuri cu reprezentanții ONG-urilor pentru care se aleargă, imagini cu alergători din diverse zone din București și din lume, fotografii pe care alergătorii le vor transmite către organizatori pentru a fi publicate. În urma intervențiilor din transmisiunea live, prin tragere la sorți, se vor acorda și premiile oferite de partenerii evenimentului.

Curse la care te poți înscrie: 10 KM – individual sau 2 x 5 KM – in echipă
Pașii pentru înscrierea alergătorilor din ONG-uri la cursele individuale
1. Fiecare alergător va intra pe site-ul: https://registration.mylaps.com/virtualrun și va apăsa butonul de ”REGISTER”.
2. Se va alege o cursă din cadrul evenimentului și va apăsa butonul ”Accept Terms & Conditions”.
3. Se vor completa toate datele personale cerute având un cont sau nu, apoi se va apăsa butonul ”Continue Registration”.

ATENȚIE! Adresa de e-mail poate fi folosită o singură dată în cadrul evenimentului, pentru o singură cursă. Alegătorul nu poate participa la două curse din cadrul aceluiași eveniment.
4. Se va introduce codul primit din partea ONG-ului, se va apăsa butonul ”Apply Promo Code”, iar în final se va apăsa butonul ”Continue Registration”. Acest cod are rolul de a valida automat înscrierea. În urma aplicării codului primit din partea companiei, taxa va fi de 0 EUR. Astfel, se va apăsa butonul ”Continue” și se va finaliza înscrierea.

IMPORTANT!
Fiecare participant poate dona suplimentar, orice sumă, pentru ONG-ul pe care il susține!
#RunInBucharest  #Bucharest10km  #VirtuallyTogether

Lasa un comentariu