Aleargă UNIFICAT în #TeamSpecialOlympics România în 16-17 octombrie la Maratonul Raiffeisen București

Distribuie:

Special Olympics România provoacă în acest an BRAVII să alerge UNIFICAT, în compania unui partener prieten. Se poate alerga în tandem sau virtual, declarându-vă parteneriatul și noi făcând potrivirea de poze, din orice colțișor din țara asta. Anul acesta ne așteptăm ca la Maraton să se strângă 140 de fani Special Olympics România care să alerge pentru ca tinerii cu dizabilități intelectuale să fie incluși în orice activitate. Pentru cei care se decid să alerge, înscrierea se face aici
Ediția din acest an a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON va reuni fizic doar alergătorii profesioniști, iar cei cu vârsta peste 18 ani vor putea alerga din orice loc se află pentru una din cursele preferate: 42 de km (:))), 21 de km, 15 km, 10 km, 5 km sau cursa ”aleargă cât poți”.


Echipa Special Olympics România, formată în acest an din Emilia, Viorel, Katharina, Alexandra, Emma și Oana –– aleargă UNIFICAT în 2020 la Bucharest Marathon pentru ca activitățile BRAVILOR să continue. Acum ne-am propus să alergăm și să strângem bani ca să avem energie și resurse pentru a continua ce-am început, chiar dacă pandemia ne-a încurcat foarte rău planurile.
Anul acesta alergăm fiecare în spațiu personal, aleargă cât poate și unde poate. Ținem legătura virtual și îi inspirăm pe BRAVI să arate tuturor de ce sunt în stare. Să se înscrie și să ne arate cât au alergat. Fiecare dintre noi va fi Partenerul Unificat al unui BRAV și vom crea Echipe Virtuale Unificate, unite de dorința de a face sport.
Vă invităm să ne fiți alături, donând pentru cauza Special Olympics România, pe contul nostru de Galantom, aici.

Ce trebuie să faceți?
Dacă doriți să fiți partener alături de sportivii Special Olympics, puteți alege una din cele două variante:
Varianta 1: ÎNSCRIERE FORMALĂ LA MARATON. Dacă doriți să alergați (și nu aveți dizabilități) și să vă fie recunoscută calitatea de alergător la Maratonul Raiffeisen, trebuie să vă înscrieți prin aplicația #RunRomania și să plătiți taxa de 25 de euro. Puteți alege CAUZA Special Olympics. Veți primi de la organizatori număr de concurs, tricou și medalie. De la Fundația Special Olympics din România veți primi tricou, medalie și diplomă virtuală.
Varianta 2: PARTICIPARE INFORMALĂ. Puteți participa ca partener unificat al unui sportiv Special Olympics, puteți alerga împreună, dar nu veți fi înscris formal în calitate de alergător la Maraton. Toți participanții vor primi însă tricoul Special Olympics, medalie, număr de concurs și diplomă virtuală. Cursele UNIFICATE vor avea lov în data de 16 și 17 Octombrie folosind o aplicație gratuită gen STRAVA sau RunKeeper. Nu veți primi însă tricou, număr și medalie de la Bucharest Running Club (întrucât nu ați plătit taxa de concurs) și nu veți fi înscriși așadar în sistemul Maratonul Raiffeisen. Pentru Special Olympics veți avea calitatea de partener unificat ai sportivilor Special Olympics și veți contribui astfel la incluziunea socială a acestora.
Evenimentul care reunește Parteneri Unificați este sprijinit de Înălțimea Sa Șeicul Mohammed bin Zayed.
Urmăriți-ne pe pagina de Facebook a Special Olympics România, locul unde postăm ce se întâmplă în ”viața” noastră de organizație și nu uitați să strigați cât puteți de tare #HaiBRAVII iar noi vom striga #AlergPentruINCLUZIUNE

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut