Antrenamentul la role, o nouă provocare pentru Raluca Avram

Distribuie:

Raluca Avram (33 de ani, din Cluj-Napoca) atrage ca un magnet lumea în jurul ei. Este ca o Divă, mereu în centrul atenției, mai ales că-i place moda, modellingul, dansul dar și sportul. Din septembrie, Special Olympics România a cooptat-o într-un nou proiect – ”Speciali pe patine – Luăm viteză spre starea de bine!” și a făcut-o să-și depășească limitele, într-un sport pe care nu îl mai practicase până la acel moment. Recent, ea a făcut parte din reality-show-ului ”Down the Road. Aventura” (de la TVR 1), fiind unul din cei opt BRAVI participanți la aeastă emisiunea.

Cum e pentru ea faptul că se antrenează la un sport nou? ”O nouă provocare, care îmi dă încredere în puterile mele!”, spune Raluca, așa cum o puteți auzi în dialogul cu mama ei pe această temă. Ar vrea să continue antrenamentele, ceea ce nu poate decât să ne bucure.

Mai multe despre Raluca puteți citi aici și aici.

Iată ce a declarat Raluca Avram în cadrul demonstrației de role de la Cluj-Napoca (care a avut loc pe 28 ianuarie) reporterului Mediafax: „Nu am mai făcut asta niciodată. Este prima dată când mă dau pe role. Mă simt foarte bine atunci când fac ceva ce-mi place. E prima dată când stau patru ore cu rolele în picioare”, a spus aceasta. Întrebată dacă crede că va câștiga la campionatul din februarie, Raluca a răspuns „Poate da, poate nu”, dar a precizat că important este să se simtă bine.

”Speciali pe patine – Luăm viteză spre starea de bine” presupune crearea primului program de antrenamente și competiții din România pentru patinaj (role viteză, artistic și viteză gheață) pentru 66 de persoane cu dizabilități intelectuale (PDI) din 5 orașe, crearea primului Ghid de Patinaj Adaptat, organizarea a 5 demonstrații locale în mijlocul comunităților și a primului Campionat Național Special Olympics de Patinaj pentru acest grup de beneficiari cu scopul de a demonstra abilitățile persoanelor cu dizabilități intelectuale, puterea transformatoare a sportului și beneficiile majore pe care le aduce asupra stării de sănătate.

Proiectul ”Speciali pe patine – Luăm viteză spre starea de bine” este derulat de Special Olympics România și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Recomandări #

Pentru a găsi mai ușor informațiile despre proiect, folosiți haștagurile: #instaredebine #implicareafacediferenta #kaufland #fdsc #specialipepatine #specialolympicsromania

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut