BOMBOANELE SPORTIVE (FRUCTELE), recomandarea lui Darius Boghiu pentru prietenii lui, BRAVII

Distribuie:

Ce poate fi mai bun și poate să-ți dea mai multă energie decât o mâncare sănătoasă bazată pe bomboane sportive? Consumați multe fructe și veți avea energie pentru a practica sporturile preferate!”, își începe Darius Boghiu, Sportiv Lider, confesiunea de sănătate.

El continuă, propunându-ne un imn al sănătății care să fie cântat la antrenamente:

„Dacă vrei să-ți fie bine/ Ia un măr gustos cu tine/ Și vei fi plin de-energie!”

Prima oară l-am auzit vorbind despre ”bomboanele sportive” la Conferința Națională LIDERI PRIN SPORT, acolo unde, de la prezidiu, ne-a încântat pe toți cu acest îndemn către toți tinerii. După el, toți sportivii trebuie să se miște cât mai mult pentru a fi sănătoși, să facă multă gimnastică, să respire aer curat, să se bucure de plimbări în natură.

 ”Nu uitați că puterea este în bomboanele sportive! Odată ce mușcați din ele, veți avea multă energie! Să fiți mereu bravi și sănătoși!” – proclamă Darius!

Destăinuirea lui cotinuă: ”Îmi place să fac sport deoarece așa pot să fiu sănătos. O dată pe săptămână merg să joc baschet, fac înot, karate și dansuri. În urma unui curs de nutriție am învățat să mănânc sănătos, să consum alimente proaspete, bogate în vitamine. Îmi plac fructele și sucurile naturale. Nu uit să beau multă apă pentru a ma hidrata, mai ales la antrenamente.

Fac plimbări în aer liber, îmi păstrez igiena corporală și acord o atenție deosebită curățeniei în camera mea. Iubesc aerul curat, îmi place muzica și lectura. Nu uit să mă odihnesc atunci când mă simt obosit. Respect un program bine stabilit și încerc să fiu mereu în formă.

Pentru a afla mai multe despre sănătate m-am înscris la Școala postliceală Sanity, unde sunt elev la balneo fizio kinetoerapie.

Pentru mine rămân favorite bomboanele sportive, adică fructele, care îmi oferă mereu energie!

Consumați-le și veți fi mereu în formă cu ele!”.

*Programul Healthy Athletes este suținut de prietenii de la The Golisano Foundation, cărora le mulțumim! 

#ChooseToInclude #Golisano #GolisanoFoundation #UnbeatableTogether #HaiBRAVII

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut