Bravi & Leo împreună, aduce viitori antrenori alături de sportivii Special Olympics România

Bravi & Leo împreună, aduce viitori antrenori alături de sportivii Special Olympics România

Începând din iunie până la sfârșitul lunii octombrie anul acesta, ne-am propus ca 30 de voluntari ai cluburilor Leo (parte din rețeaua Lions Club) să se alăture unui număr de 70 de sportivi Special Olympics România, la antrenamentele din cadrul proiectului Bravi & Leo împreună.

Proiectul se derulează în patru orașe (București, Cluj, Bacău și Deva) și presupune antrenamente ținute de voluntarii Leo (studenți și elevi din localitate) la baschet și tenis de câmp cu sportivii Special Olympics România.

Antrenamentele au demarat, tinerii au fost entuziasmați să înceapă, iar sportivii SOR bucuroși că au prilejul de a se antrena suplimentar. Juniorii Leo experimentează (unii) pentru prima dată lucrul cu persoanele cu dizabilități intelectuale, pentru ca în viitor să fie liderii de care aceștia au nevoie în activitatea sportivă. În fiecare miercuri, la București și Cluj și sâmbăta la Bacău îi puteți susține și încuraja pe Bravii noștri. La Deva antrenamentele urmează să înceapă. Ce a fost mai greu a trecut, după primele antrenamente de tatonări între sportivi și antrenorii Leo, jocurile au devenit mai coerente, iar fiecare dintre participanți începe să învețe ce are de făcut.

Programul Bravi & Leo împreună este finanțat de Special Olympics Internațional prin rețeaua Lions Club.

Fotografii de la antrenamentele săptămânale găsiți pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/specialolympicsromania/).

 

Lasa un comentariu