Bravii Special Olympics, felicitați de Mihai Covaliu, Președintele COSR

Distribuie:

Astăzi 15 aprilie, Bravii și antrenorii Special Olympics din București participanți la Jocurile Mondiale de Vară de la Abu Dhabi au fost primiți și felicitați de Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), domnul Mihai Covaliu.

La Casa Olimpică au fost prezenți sportivi și antrenori de la disciplinele gimnastică, judo, tenis de câmp și patinaj role. Bravii au avut ocazia să povestească despre aventurile din Abu Dhabi, antrenorii despre competiții, arbitraj, condiții de concurs. Profesor universitar dr., domnul Gabriel Popescu – antrenorul lotului de gimnastică – a amintit că în Abu Dhabi a întâlnit foarte mulți români implicați în gimnastică și voluntariat: unii arbitri, alții deținători de săli/ cluburi sportive, alții voluntari la loturile de gimnastică.

Mihai Covaliu, ca fost sportiv de performanță mondială a putut aprecia efortul sportivilor și le-a mulțumit lor și antrenorilor voluntari pentru modul cum au reprezentat România la acel nivel. El a spus că prin sport s-au depășit bariere de limbă, cultură, religie, iar asta îi face pe Bravi foarte speciali. COSR a oferit campionilor SOR de la Abu Dhabi 2019 tricouri și șepci cu însemnele COSR, precum și câte un album aniversar 100+.

Special Olympics România a pregătit pentru președintele COSR un colaj de fotografii din timpul competiției desfășurate între 14 – 21 martie.

La finalul întâlnirii informale de la sediul COSR, sportivii au avut ocazia să socializeze și să facă fotografii.

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut