„Ci ubec” cu Adriana ! O tânără sportivă Special Olympics din Sibiu

Distribuie:

Mogaldeața plină de viață a venit prima oară la un eveniment Special Olympics acum trei ani. Sărbătoream 21 martie , Ziua Mondială a Persoanelor cu Sindrom Down. Ea avea doi anisori. A rămas de atunci o fotografie cu un zâmbet minunat.

dsc_0045

După un an, Adriana a revenit la un eveniment cu tata, la Sibiu, si de atunci ne-a rămas această fotografie.

sib4

Apoi am revăzut-o, la București, tot de 21 martie, când avea patru ani.

12719580_1538423133118085_7271720131602200146_o

Fetița a crescut. A făcut cinci ani.

dsc_6963

În cei cinci ani de viață, Adriana a trecut până acum printr-o operație pe cord și a primit aparate auditive pentru ambele urechi. A primit pentru că i le-au cumpărat părinții. Vorbește mai greu dar încearcă. Face câte patru ore de logopedie pe săptămână. E la grădiniță de masă și e bine. Se straduiește să vorbească cu părinții ei și pentru Te iubesc! îi iese un curajos Ci ubec!

dsc_0029

De dragul ei și pentru a ajuta pe alți copii ca ea Crina și Ovidiu Nicula, părinții Adrianei au facut o asociație la ei în oraș: Asociația Sindrom Down Trisomia 21 Adriana Sibiu. Până acum a sprijinit aproape douăzeci de copii cu dizabilități intelectuale să meargă la logopedie, la călărie, la înot sau la teatru. Adriana, mogâldeața, este cea care face ca lucrurile să meargă mai departe. Din acest an , Asociația Sindrom Down Trisomia 21 Adriana Sibiu s-a alăturat Fundației Special Olympics România în programul Young Athletes. Le dorim mult success tuturor!

La Sibiu, la demonstrația pe care făcut-o pe 11 octombrie, cu prilejul Jocurilor Locale Special Olympics România, au arătat că pot fi viitori mari campioni Special Olympics!

Am uitat să vă spun! Adriana e o mare amatoare de fotbal. O așteptăm în lotul fetelor. Hai, Adriana!

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut