Caută
Caută
Close this search box.

FII SOCKSY PENTRU PERSOANELE CU SINDROM DOWN!

FII SOCKSY, SUSȚINE INCLUZIUNEA SOCIALĂ! Poartă șosete desperecheate și susține printr-o DONAȚIE un sportiv special!

FII SOCKSY! este una dintre campaniile emblematice ale Special Olympics Romania prin care, încă din 2016, ne-am propus să marcăm Ziua Mondială a Sindromului Down (21 martie) și în România.

Scopul primordial al campaniei este de a promova incluziunea socială și acceptarea tuturor abilităților atât în școli, cât și la nivelul întregii societăți, prin purtarea șosetelor desperecheate în semn de solidaritate cu persoanele cu Sindrom Down.

De-a lungul timpului, ni s-au alăturat tot mai mulți parteneri care au amplificat mesajul nostru, de la elevi din toată țara, la cluburi și asociații sportive, companii și personalități din societatea civilă. Astfel, campania a primit și un alt obiectiv: adunarea de fonduri pentru antrenamentele și competițiile la care participă campionii cu Sindrom Down Special Olympics Romania, la nivel național sau internațional.

În 2024, te invităm să FII SOCKSY pentru a sprijini participarea Delegației Special Olympics România la Jocurile Mondiale de Iarnă de la Torino, Italia, care se vor desfășura între 8 și 16 martie 2025. #TeamRomania are nevoie de antrenamente în tabere de iarnă, care sunt costisitoare, dar pline de entuziasm și de bucurie. Vrem să avem campioni bravi, bine pregătiți pentru sporturile de iarnă, care să urce România pe cele mai înalte trepte ale podiumului.

FII SOCKSY, FII SUPORTERUL CAMPIONILOR SPECIALI!

 

DONEAZĂ

AJUTĂ un CAMPION să participe la Jocurile Mondiale SO de la Torino în 2025!

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut