Fii alături de Special Olympics România la Maratonul București Raiffeisen Bank

Fii alături de Special Olympics România la Maratonul București Raiffeisen Bank

Hai și tu alături de campionii Special Olympics România de la Jocurile Mondiale de Vară de la Abu Dhabi la Maratonul Raiffeisen București! Fii alături de toți sportivii Special Olympics care aleargă la acest maraton! Alege cauza noastră și înscrie-te aici la una dintre curse:  Maraton (42 km), Semimaraton Volkswagen (21 km), 10 km Vodafone, Maraton Ştafetă (4 alergători), Cursa Populară Avon (2,5 km),  Cursa Adolescenţilor (2,5 km) sau Cursa Copiilor Fulga (0,9 – 1,4 km).  Mai multe detalii găsești pe www.bucuresti-maraton.ro.

De 16 ani susținem BRAVII să se antreneze și să participe la competiții de înot, baschet, badminton, atletism, gimnastică, judo, patinaj role, bocce, patinaj artistic, schi fond și alpin, tenis de masă și de câmp, mers/alergare pe zăpadă. Ne dorim ca și tu să te alături cauzei noastre și să-i susții pe Bravii de la Special Olympics să facă sport în continuare, să participe cu demnitate la competiții naționale și internaționale, să aducă medalii pentru România și să ne molipsească cu bucurie!

Acum, sportivii Special Olympics își caută echipă pentru maraton. Cu banii strânși își pot continua antrenamentele și pot visa la următoarea competiție. În cazul persoanelor cu dizabilități intelectuale, sportul reprezintă cheia spre îmbunătățirea calității vieții și a stării de sănătate. Asta înseamnă că fiecare oră de sport le îmbunătățește și prelungește viața. Ce poate fi mai minunat decât sentimentul că ai făcut bine și ai contribuit puțin la calitatea vieții altcuiva?

Cu toate că au o dizabilitate (la Special Olympics asta înseamnă IQ sub 70), ei sunt modele pentru alți tineri care vor să se apuce de sport. Reușita lor este un exemplu pentru noi toți. Despre participarea Special Olympics România la Maratonul București Raiffeisen Bank găsești detalii, aici.

#RunInBucharest #BucharestMarathon #DareFurther #SpecialOlympicsRomania

 

Lasa un comentariu