”Fun Day”, ziua sportului Unificat Special Olympics la Târgoviște

Distribuie:

În după-amiaza de 30 ianuarie, în sala de sport a Universității Valahia Târgoviște, peste 60 de tineri au ”evoluat” în ceea ce noi am denumit “FunDay”, ziua sportului Unificat Special Olympics, proiect finanțat de Adobe Foundation. Evenimentul s-a bucurat de prezența a peste 60 de tineri cu dizabilățati și voluntari de la Colegiul Național Constantin Cantacuzino, Asociația Îngeri între Îngeri, asociația Eu Pot!, scoala gimnazială Matei Basarab Târgoviste, Universitatea Valahia, Grădinița Carmen Sylva.

Împreună cu echipa Special Olympics ei au făcut fitness în ritmuri de dans și apoi s-au întrecut, în paralel, tineri cu dizabilități și cu sportivi lideri. Evenimentul a fost găzduit de sala de sport a Universității Valahia și au participat tineri între 4 – 22 de ani.

Bucurie, veselie, încredere și sprijin au fost elementele ce s-au făcut remarcate la ”Fun Day” în sala de sport. Cu mic cu mare, tinerii s-au sprijinit reciproc în a duce la bun sfârșit probele de sport la care au fost supuși, sub încurajările și uralele părinților, profesorilor și voluntarilor.

#UnifiedSports #iDareToChange #UnifiedGeneration #AdobeFoundation #RevolutiaAbilitatilor #SpecialOlympicsRomania.

 

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut