I dare to change Galați

Distribuie:

Seria de întâlniri cu profesorii din școlile de masă și elevii din școlile speciale „I dare to change” organizată cu sprijinul Adobe Foundation ne-a purtat în estul țării, la Galați, dar și Brăila. La Galați ne-au întâmpinat veseli și receptivi 22 de viitori sportivi lideri și tot atâția profesori deschiși să afle cine sunt sportivii cu dizabilități și cum pot ajuta la integrarea lor în clasele la care predau!

Copiii au aflat cine sunt sportivii Special Olympics, ce sporturi practică, la ce conpetiții participă, cât de sus pot ajunge. În plus, au învățat cum pot construi un discurs în care să se facă cunoscuți unei audiențe și și-au pus și cunoștințele nou dobândite în practică schițându-și propria prezentare.

Într-o sală paralelă, profesorilor din școlile de masă le-au fost prezentați copiii cu dizabilități intelectuale prin prisma abilităților lor. Scopul întâlnirilor cu profesorii din școlile de masă este acela de a le arăta cazurile de succes ale tinerilor cu dizabilități intelectuale cărora li se acordă șanse egale și de a facilita schimbul de experiență în situațiile în care au elevi cu dizabilități intelectuale în clasă.

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut