Dăruiește din resursele tale

Poți fi SPONSOR sau FUNDRAISER pentru una din cauzele pe care alegi să le susții. Putem organiza un eveniment exclusiv cu BRAVII pentru angajații companiei tale.

De ce să susții Special Olympics România?

În tot ceea ce facem, Special Olympics se străduiește să creeze o lume mai bună prin acceptare și incluziune, prin programe sportive, educative, de sănătate și de angajare.
Prin puterea și bucuria sportului, Special Olympics România transformă viețile sportivilor cu dizabilități intelectuale. Din 1968 la nivel internațional și din 2003 în România, Special Olympics oferă persoanelor cu dizabilități intelectuale antrenamente pe tot parcursul anului și competiții în sporturi în stil olimpic. Cele 15 sporturi individuale și de echipă practicate în România oferă posibilități multiple de implicare.

”Vreau să câștig, dar dacă nu pot câștiga, vreau să fiu BRAV în încercarea mea!”
Jurământul sportivilor Special Olympics, care sunt mereu curajoși în încercarea lor.

Poți fi SPONSOR

Îți promovezi compania drept cetățean corporativ puternic în cadrul comunității locale, dar și la nivel național și internațional. Special Olympics este cea mai mare organizație sportivă din lume.

La ce proiecte poți contribui!

Poți sponsoriza una dintre multele competiții pe care le organizăm an de an, la nivel național. Cel mai important eveniment este reprezentat de Jocurile Naționale Special Olympics România.

Citește mai mult

Costurile de pregătire și competiție ale unui sportiv, anual (inclusiv transport, mese, echipament sportiv, etc.) se ridică la 300 EUR.

Citește mai mult

Poți susține angajații în eforturile lor de fundraising pentru Special Olympics România prin match-making și programe de voluntariat la nivelul companiei. Contactează-ne și îți putem pune la dispoziție resurse care să ajute angajații companiei tale în acest sens.

Citește mai mult

Special Olympics derulează un program special pentru sănătatea sportivilor, cel mai mare program public de acest gen din lume. În cadrul acestui program, prezent și în România, sportivii sunt evaluați și monitorizați la șase discipline de sănătate. Este singurul program comprehensiv din România dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale.Pentru a face împreună diferența pentru sănătatea sportivilor.

Scrie-i Directorului nostru ”Comunități Sănătoase”, Katharina Kiss la adresa: k.kiss@specialolympics.ro

Citește mai mult

Poți fi FUNDRAISER

Poți strânge bani De ziua ta sau în cadrul unui Eveniment Sportiv pe care îl susții, pe platforma de Galantom unde avem pagini dedicate Proiectelor și Evenimentelor.

Pe cine vei susține?

Scrie-ne la info@specialolympics.ro să vedem cum putem schimba jocul împreună.

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut