Dăruiește din timpul tău

Poți fi ANTRENOR, VOLUNTAR sau poți ORGANIZA O COMPETIȚIE

în orașul sau compania ta.

De ce să susții Special Olympics România?

În tot ceea ce facem, Special Olympics se străduiește să creeze o lume mai bună prin acceptare și incluziune, prin programe sportive, educative, de sănătate și de angajare.
Prin puterea și bucuria sportului, Special Olympics România transformă viețile sportivilor cu dizabilități intelectuale. Din 1968 la nivel internațional și din 2003 în România, Special Olympics oferă persoanelor cu dizabilități intelectuale antrenamente pe tot parcursul anului și competiții în sporturi în stil olimpic. Cele 15 sporturi individuale și de echipă practicate în România oferă posibilități multiple de implicare.

”Vreau să câștig, dar dacă nu pot câștiga, vreau să fiu BRAV în încercarea mea!”
Jurământul sportivilor Special Olympics, care sunt mereu curajoși în încercarea lor.

Poți fi ANTRENOR

Antrenorul este cea mai importantă persoană din viața unui sportiv. Pe lângă pregătirea sportivă în sine, antrenorul motivează, inspiră, ghidează și susține moral sportivii în încercările lor de a-și depăși propriile limite.

A existat vreun mentor, profesor sau antrenor care a făcut diferența în viața ta? Cel care ți-a dat curajul și hotărârea de a te strădui să fii cel mai bun? Cel care te-a ajutat să-ți modelezi atât performanța, cât și caracterul? Poți fi TU acea persoană importantă în viața altcuiva.

Dacă ai pregătire într-una din cele 12 discipline sportive olimpice pe care le oferim în România și vrei să lucrezi și cu sportivi cu dizabilități intelectuale, contactează-ne la v.mocanu@specialolympics.ro
Persoana de contact Viorel Mocanu – Director Sportiv.

Poți fi VOLUNTAR sau Poți organiza o COMPETIȚIE

Dacă vrei să faci mai mult pentru cei din jur, poți fii voluntar sau poți organiza o competiție Special Olympics! Cele mai bune inițiative care pot schimba viața unei mici comunități – fie că vorbim de școală, de o organizație non-profit sau de un oraș – vin din partea celor care locuiesc în comunitățile respective.

Noi te putem ajuta cu informații, regulamente de joc, materiale de promovare, manuale ale elevului și profesorului, etc.
Scrie-ne la info@specialolympics.ro dacă dorești să fi Voluntar la activitățile din orașul tău.

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut