Fii sponsor!

Home / Implica-te / Fii sponsor!

De ce să susții Special Olympics România?

Special Olympics este una dintre cele mai recunoscute și respectate organizațiii din lume, care ajută persoanele cu dizabilități intelectuale să aibă o formă fizică bună și să fie membri activi ai societății prin intermediul programelor de pregătire și competițiilor sportive.

Îți extinzi baza de clienți prin intermediul rețelei noastre de voluntari, donatori, sportivi și familiile acestora

Îți promovezi compania drept cetățean corporativ puternic în cadrul comunității locale, dar și la nivel național și internațional. Special Olympics este cea mai mare organizație sportivă din lume

Special Olympics România transformă comunitățile și consolidează relațiile dintre oameni prin programele și evenimentele anuale

Pe cine vei susține?

0 sportivi cu dizabilitati intelectuale in toata tara
0 antrenori si voluntari
0 elevi si profesori din scolile de masa

Ce vei susține?

Poți sponsoriza una dintre multele competiții pe care le organizăm an de an, la nivel național. Cel mai important eveniment este reprezentat de Jocurile Naționale Special Olympics România.

Special Olympics România oferă mai multe ocazii de a sponsoriza evenimente de fundraising care atrag importante personalități din lumea sportului și nu numai, precum și sute de membri ai comunităților. Astfel de evenimente includ: Maratonul Internațional București, Swimathon, etc.

Costurile de pregătire și competiție ale unui sportiv, anual (inclusiv transport, mese, echipament sportiv, etc.) se ridică la 300 EUR. Pentru a afla cum poti susține unul sau mai mulți sportivi Special Olympics România, persoana de contact este Alina Coman (a.coman@specialolympics.ro)

Susține-ți angajații în eforturile lor de fundraising pentru Special Olympics România prin match-making și programe de voluntariat la nivelul companiei. Contactează-ne la adresa a.coman@specialolympics.ro și îți putem pune la dispoziție resurse care să ajute angajații companiei tale în acest sens.

Special Olympics derulează un program special pentru sănătatea sportivilor, cel mai mare program public de acest gen din lume. În cadrul acestui program, prezent și în România, sportivii sunt evaluați și monitorizați la șase discipline de sănătate. Este singurul program comprehensiv din România dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale. Scrie-ne la adresa k.kiss@specialolympics.ro (persoana de contact Katharina Kiss, Director ”Comunități Sănătoase”) pentru a face împreună diferența pentru sănătatea sportivilor.

O investiție de succes

  • Stabilești legături cu voluntarii, donatorii, sportivii și familiile acestora
  • Punem în practică soluții creative pentru a avea impact maxim al investiției
  • Investiția ta este vizibilă de la primul pas făcut pe teren
  • Posibilitățile de voluntariat contribuie la consolidarea echipei

Pentru mai multe informații legate de sponsorizări sau pentru a deveni sponsor al Special Olympics România, persoana de contact este Oana Grecea, email: o.grecea@specialolympics.ro sau telefon 0722.544.601.

Redirecționează 20% din impozitul pe profit către Special Olympics România

Vestea bună este că nu te costă nimic!

Legea Sponsorizărilor nr. 32/1994, împreună cu Codul Fiscal, permite societăților comerciale să ofere sponsorizări organizaţiilor de caritate de exemplu, şi să beneficieze de facilități fiscale până la anumite limite. Cheltuiala cu sponsorizarea nu este deductibilă dar poate genera un credit fiscal, care reduce impozitul de plată cu suma integrală a sponsorizării oferite, dacă această sumă este mai mică decât:

  • 0,5% din cifra de afaceri
  • 20% din impozitul pe profit de plată.

Facilitatea fiscală acordată prin mecanismul de credit fiscal permite practic sponsorului să plătească efectiv suma respectivă nu în contul impozitului pe profit, ci către o organizaţie fără scop lucrativ.

Pentru a fi inclus în calculul impozitul pe profit de pe anul respectiv, contractul de sponsorizare trebuie încheiat înainte de sfârșitul anului calendaristic iar plata trebuie de asemenea efectuată până la finele anului.

(sursa: EY România)

Alte modalități de a te implica

Donează acum!

În fiecare zi, ajutăm sportivii Special Olympics să dărâme stereotipuri și să își depășească recordurile personale, atât pe teren, cât și în viață.

mai multe detalii

Fii antrenor!

Antrenorul este cea mai importantă persoană din viața unui sportiv.

 

 

mai multe detalii

Donează bunuri și servicii

Donațiile de bunuri și servicii ne permit să ne concentrăm resursele pe pregătirea sportivilor și pe competițiile organizate la nivel național.

mai multe detalii