La startul cursei pentru Jocurile Mondiale Special Olympics 2019

Distribuie:

„Dacă i-aș cere lui Andrei  să vorbească despre el, iată ce ar spune (prietenii pot să confirme):

 „Sunt Andrei Cupșa, am 23 de ani, îmi plac muzica, filmele horor și jocurile PS4. Fac schi și înot de la 9 ani, sunt un mare campion și voluntar la Centrul „Luchian” unde îi ajut pe copiii mici la puzzle, logopedie, gimnastică și ce mai trebuie pe acolo. Am cea mai bună mamă care este mândră de mine, vă iubesc pe toți, sunteți familia mea. Vă invit la o cafea turcească la noi acasă.”

Eu aș putea să scriu pagini întregi despre Andrei, copilul meu cu ochi albaștri căruia i-am promis la naștere că va face tot ceea ce-și dorește. A fost greu? A fost ușor? Nici nu știu dacă mai contează. Ajutați de familie, prieteni, educatori, profesori, ne-am ținut promisiunea. Azi, Andrei este un tânăr cu pasiuni, iubește și trece peste greutăți și decepții, se bucură de excursii în natură, vizitează locuri noi, petrece timp cu prietenii și își iubește familia. De 8 ani participă la competiții și tabere de pregătire alături de prietenii lui de la Special Olympics România.

Zecile de medalii și diplome care stau la loc de cinste în cameră lui sunt rezultatul muncii lui și al încrederii pe care cei de la Special Olympics i-au acordat-o.

Anul viitor, în luna martie, 36 de sportivi cu dizabilități intelectuale vor reprezenta România la Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics care vor avea loc la Abu Dhabi.

 Ce-și dorește Andrei? Să fie BRAV în încercarea lui de a câștiga o medalie la înot.

 Ce-mi doresc eu? Să-l ajut în încercarea lui.”

Lili, mama lui Andrei

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut