Linia roșie la maraton

Distribuie:

Ca niște sportivi adevărați, nu puteam rata cel mai mare eveniment de alergare din București. Ne-am strâns, astfel, sportivi, părinți, frați, frați internaționali de fundație din China, Zimbabwe, Coasta de Fildeș, Panama, SUA, Irlanda, Singapore, Liban, Egipt, Polonia, voluntari, antrenori, musafiri din Spania și Portugalia până la aproape de 200 de participanți. Primii la linia de start la cursa populară am fost noi, sportivii Special Olympics și susținătorii noștri. Am avut reprezentare în fiecare cursă, pornind de la cea populară, la cursele copiilor, la diferite grupe de vârstă, și a adolescenților.  Tot primii am fost și la antrenamentele matinale, dar și la veselie și bună dispoziție. Nu am fost primii care să terminăm cursele, însă oricum nu aceasta era lupta noastra. Ci aceea de a duce cursa până la capăt, de a fi recunoscuți pentru abilitățile noastre și aplaudați. Și am reușit!

În pofida dificultăților de deplasare datorate unor afecțiuni locomotorii, Ioana a început și a terminat cursa la braț cu antrenorul ei de înot, Bogdan, și cu echipa lui de la Blue Marin. La fel și Luciana care și-a dorit foarte mult să fie prezentă la acest maraton și care a alergat umăr la umăr alături de tatăl său. Dar și Andreea, Nectaria, Roxana și mai micii Brândușa și Toma. Ileana a terminat a doua cursă populară la un maraton, îmbujorată, dar atât de fericită că, spre deosebire de prima încercare, a reușit să alerge toți cei 3 km.

Ne-am bucurat de susținere și în cursele competitive. Am avut alergători la cursele de 10km, semimaraton și ștafetă. Le mulțumim tuturor celor care au ținut de mână sportivii speciali de la începutul la finalul curselor, dar și celor care au alergat pentru noi în cursele în care, deocamdată, nu putem ajunge. Dar, pentru noi, nimic nu este imposibil! Nu, în ultimul rând, celor care au strâns fonduri pentru sportivii speciali! #Electrica

 

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut