Mai multă vizibilitate pentru sportivii participanți la Jocurile Mondiale Special Olympics, Berlin 2023

Distribuie:

Ați văzut sportivii Special Olympics participanți la Jocurile Mondiale Special Olympics, Berlin 2023? Din 25 mai până pe 25 iunie, campania noastră de promovare, cu ajutorul partenerilor grupului DIGI, ajunge în toată țara.  Sportivii noștri și cel mai mare eveniment sportiv mondial al anului primesc mai multă atenție în mediul digital, radio și în afara casei.

Campania video de promovare a fost realizată pro bono de prietenii de la Zepelin Media și amplificată de partenerii noștri media strategici: Grupul Digi România, prin Digi FM, Digi Sport și Digi24. Pentru difuzarea spotului pe ecranele outdoor din București, le mulțumim partenerilor Phoenix Media.

Cu sprijinul Digi FM, Digi Sport și Digi24, mesajele noastre despre validarea tuturor abilităților vor ajunge la un public și mai larg.

Vă invităm să urmăriți spotul nostru de promovare și să duceți mai departe mesajele BRAVILOR noștri sportivi. Mulțumirile noastre merg către toți cei care au contribuit pro bono la realizarea campaniei noastre: maestrul Constantin Cotimanis, cu vocea lui inconfundabilă, Blue Island Music și Razvan Mihai, regizorul și producătorul spotului.

Prin această campanie ne dorim să creștem vizibilitatea sportivilor cu dizabilități intelectuale. Mulți oameni nu știu prea multe lucruri despre cea mai mare mișcare sportivă incluzivă din lume, motiv pentru care vrem să atragem atenția și asupra Jocurilor Mondiale de Vară Special Olympics de la Berlin (17-25 iunie).

În campania noastră, sportivii care se antrenează în București și câteva filmări de calitate de la antrenamentele BRAVILOR din țară au fost incluse în acest video. Am vrut să punem în prim plan sportivi încrezători și puternici. Imaginile îi surprind pe sportivii cu dizabilități intelectuale și pe antrenorii lor în timpul pregătirii, în viața de zi cu zi, în realitățile de zi cu zi (săli mai mult sau mai puțin atractive).

Ca să depășim granițele ”bulei” noastre trebuie să povestim împreună despre sportivi și despre Jocurile Mondiale, fideli motto-ului: #UnbeatableTogether (#ImpreunaDeNeoprit)

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut