Moment aniversar alături de oficiali Special Olympics Europe Eurasia

Distribuie:

De 20 de ani, schimbăm vieți prin SPORT!

Momentul anivers din luna noiembrie va fi celebrat alături de David Evangelista, Președinte Director general la Special Olympics Europe-Eurasia, Gerald Mballe – Primul consilier al Special Olympics pentru programul ”Unified with Refugees” și Hernan Goldzycher – Manager Senior de Marketing și Comunicare pentru Special Olympics Europe Eurasia.

Iată câteva informații despre cei trei oaspeți care onorează cu prezența meciul demonstrativ de baschet unificat (Sediul Federației Române de Baschet, miercuri, 8 noiembrie) și celebrează împreună cu noi puterea transformatoare a sportului pentru persoanele cu dizabilități intelectuale.

David Evangelista, Directorul Special Olympics Europa Eurasia

Este responsabil pentru creșterea și dezvoltarea mișcării Special Olympics în 58 de națiuni din Europa de Vest, Europa Centrală și de Est și Asia Centrală. David are o experiență vastă la nivel mondial în domeniile relațiilor guvernamentale, dezvoltarea politicilor, programarea globală și incluzivă de dezvoltare în sprijinul populațiilor marginalizate. David a fost speaker invitat pentru Națiunile Unite, Uniunea Europeană, guverne naționale și o serie de organizații ale societății civile, pe probleme legate de dezvoltarea incluzivă, dizabilități și afaceri globale.

David are o diplomă de licență (B.A.) în relații internaționale de la Școala de Servicii Internaționale a Universității Americane din Washington, DC și o diplomă de master în afaceri internaționale de la IESIDE din Vigo, Spania. David a fost membru al Grupului la Nivel Înalt pentru Diplomația Sportivă al Comisiei Europene, membru fondator al Alianței Globale pentru Integritate Sportivă (SIGA), membru al Comitetului Consultativ pentru Provocarea Accesului și membru actual al Centrului pentru Sport și Drepturile Omului. El este, de asemenea, un membru de lungă durată al Lions Clubs International și un membru Melvin Jones Progresist al Lions Clubs International.

Gerald Mballe – Primul consilier al Special Olympics pentru programul Unified with Refugees

Gerald Mballe este primul consilier al Special Olympics pentru programul ”Unified with Refugees”, contribuind la consolidarea și extinderea în continuare a acoperirii și impactului inițiativei. Gerald a fost introdus pentru prima dată în lumea Special Olympics în 2015, la Torino (Italia), ca refugiat reinstalat legal, după ce a fugit din Camerun ca minor neînsoțit din cauza mai multor conflicte. De atunci, traiectoria sa a fost o inspirație alimentată de munca grea și pasiunea pentru incluziune, egalitate și acceptare. Gerald a fost implicat în diverse angajamente la reuniuni globale pentru a sprijini mesajul de incluziune, vorbind direct cu Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR) la începutul anului 2020 la Geneva, Elveția.

Gerald este beneficiarul Premiului pentru Modelul de rol al Asociației Internaționale pentru Sport și Cultură pentru Integrarea Refugiaților Prin Sport, Premiul Beyond Sport 2021 pentru Utilizarea Curajoasă a Sportului, și recent a primit o distincție artistică de top de la Agenția ONU pentru Refugiați, ca parte a Concursului de Artă ”Tineretul alături de Refugiați”. Gerald este membru al Fondului Beyond Sport Together – Grup de experți în consiliere și membru al grupului de referință al angajamentului sportiv al Global Refugee Forum 2023; a fost, de asemenea, membru al comitetului WFYC Promise Awards 2022 și este președintele Comisiei Promise Awards de anul acesta. Gerald își încheie în prezent studiile în Științe Politice și Relații Internaționale la Universitatea Niccolò Cusano.

Hernan Goldzycher – Manager Senior de Marketing și Comunicare pentru Special Olympics Europe Eurasia

El are peste 10 ani de experiență în mai multe roluri de marketing și comunicare în industria sportului, lucrând pentru organizații internaționale, cum ar fi Comitetul Paralimpic Internațional și Special Olympics, și branduri sportive de top, cum ar fi adidas.

În luna noimebrie, BRAVII noștri sportivi vor împărtăși cu invitații bucuria acceptării și integrării sociale! Vă așteptăm alături de noi, la Sărbătoarea Incluziunii Special Olympics Romania.

De 20 de ani, schimbăm vieți prin sport!

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut