Parteneriatul perfect: sport, brand, incluziune, parte din aceeași echipă

Distribuie:

În sport, ca și în viață, a te baza pe cineva și a avea încredere este unul din lucrurile cele mai importante. Iar o relație bună se construiește în timp și arată fiecăreia dintre părți atuurile. Așa este relația noastră, a Special Olympics România cu Hervis Sports and Fashion, companie de retail articole sportive. Ne-am împrietenit în 2016, iar în 2017 am defilat împreună pe pistele de schi din Austria la Jocurile Mondiale. În 2019, la Jocurile Mondiale de vară Special Olympics de la Abu Dhabi, din nou, BRAVII au purtat și defilat cu echipament HERVIS.

Nicio altă activitate umană nu exprimă mai precis instinctul de a câștiga, de a învăța mai multe despre propria persoană în această încercare decât o face sportul. Jocurile Mondiale Special Olympics sunt echivalentul Jocurilor Olimpice. La ambele competiții urmărim întrecerile cu sufletul la gură.”Spectacolul” și concentrarea arătată de sportivi – atunci când sunt în competiție – ne alungă gândurile cotidiene și ne oferă mângâiere, poate chiar inspirație. Parteneriatul dintre o firmă de echipament și sportiv (cu sau fără dizabilități intelectuale) are aceiași intensitate și miză în competiție, iar amintirea/ ecoul participării va dăinui peste ani pentru toate părțile implicate. Ne place să credem că Hervis a ajutat astfel și la Incluziunea persoanelor cu dizabilități intelectuale (așa cum sunt sportivii Special Olympics), nu numai la dotarea cu echipamentul necesar în întrecerile sportive.

Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics au avut loc în Austria. 15 sportivi au participat în martie 2017 la probe sportive de schi alpin, schi fond, patinaj artistic și snowshoeing, iar doi au luat parte la activități de promovare a sportului și incluziunii persoanelor cu dizabilități intelectuale. La Ceremonia de Deschidere și la cea de Închidere precum și la probele de concurs sportivii au fost îmbrăcați în echipamente de schi donate de Hervis.

În 2017, sub sloganul ”Sportul modelează viețile persoanelor cu dizabilități intelectuale” SOR a organizat 18 evenimente sportive și pe teme legate de starea generală de sănătate, nutriție, tehnici de relaxare și fitness în 17 județe. Pe partea de fitness, Hervis ne-a fost din nou de ajutor cu echipamentul necesar practicării acestei activități.

În 2019, în cel mai mare eveniment sportiv al anului – Jocurile Mondiale Special Olympics de la Abu Dhabi, Hervis ne-a fost, din nou, de mare ajutor.

Cu toții am urmărit, probabil, defilarea delegațiilor sportivilor la Jocurile Olimpice. Le-am admirat costumele, ne-am bucurat de fericirea și emoțiile lor. Fără un astfel de partener, delegația României (formată din 53 de persoane – sportivi cu dizabilități, staff tehnic, parteneri, sportivi, antrenori) nu ar fi arătat unitar, ca o echipă. Este un slogan folosit uneori și în sport – ”Imaginea contează”! Abia cu un astfel de sprijin – ca cel oferit de Hervis – toți cei 53 de oameni din delegație au putut defila la ceremonia de deschidere și la cea de închidere, în același echipament. Chiar și pe aeroport, dacă ești o delegație, bagajele, costumul, încălțările, ar trebui să fie la fel. Special Olympics România a concurat la Abu Dhabi la opt sporturi și a avut un lot de 34 de sportivi și parteneri, care s-au întors cu 56 de medalii. Pentru ei, Hervis a furnizat echipamentul de defilare dar și cel de joc.  Astfel, prin parteneriatul cu Special Olympics Hervis a ”completat” ceremonia podiumului, a creat o experiență de primă clasă și a sporit momentele memorabile ale fiecărui sportiv, părinte, spectator. A fost cu noi, așa cum orice brand sportiv o face atunci când sportivul câștigă. E parte din victorie!

Cel mai mare eveniment sportiv dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale din România, Jocurile Naționale, care se țin anual într-un oraș cu facilități sportive a beneficiat și el, în ultimii ani, de sprijinul Hervis. Compania ne-a fost alături în acest an (în luna septembrie) la Jocurile Naționale Special Olympics România la Deva cu echipament sportiv: mingi, tricouri de departajare, palete, etc, la fel cum a făcut-o și la Jocurile Naționale de la Târgoviște 2018, Baia Mare 2017, Arad, 2016.

Pentru BRAVI urmează în 2021 o altă mare competiție sportivă – Jocurile Mondiale de iarnă Special Olympics, la care ne dorim să participăm cu 22 de sportivi. Pentru ei, antrenori, staff, va fi din nou necesar un echipament adecvat și uniform, așa cum au toate delegațiile prezente la competițiile naționale și internaționale.

De aceea am vrut să mulțumim companiei Hervis și să explicăm celor ce ne citesc ce înseamnă pentru noi un parteneriat pe termen lung. Colaborarea cu ei este un exemplu despre cum o companie a reușit să empatizeze cu ”cauza” Special Olympics și a stat în puterea lor să ne ofere sprijinul/soluția.

Empatia rămâne resursa noastră pe care o subevaluăm cel mai mult și la care apelăm cel mai puțin…

Despre Hervis

Hervis este o companie de retail de articole sportive din Austria, membră a grupului Spar Austria și deține peste 200 de magazine în Austria, Cehia, Croația, România Slovenia și Ungaria și Germania. Compania este prezentă în România din anul 2007 și deține 28 de magazine.

Pentru cei interesați, Hervis oferă posibilități de Shopping în funcție de nevoile fiecăruia: în Magazin, Online sau Mobil.

Dacă veți urmări pagina noastră de Facebook – https://www.facebook.com/specialolympicsromania/ îi puteți vedea pe sportivi evoluând, dar îi vei puteți admira și cum sunt ”echipați”. În acele momente vă rugăm să vă gândiți și că, fără ajutorul unor companii de talia Hervis, acest lucru nu ar fi fost posibil.

Iar dacă doriți să cumpărați echipament sportiv, vă recomandăm cu încredere magazinele Hervis – https://www.hervis.ro/store/

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut