Pavilion de grădină pentru BRAVI

Distribuie:

Evenimentele offline ale Fundației Special Olympics România vor putea fi protejate de pavilionul de grădină din oțel de 3 x 6 m donat de compania Mutton s.r.o., administratorul magazinului online de pavilioane expodom.ro, din Slovacia.

Primul eveniment unde dorim să expunem cortul pliabil va fi la Campionatul de Bocce de la sfârșitul lunii iulie din Bragadiru, unde sperăm să ne protejeze de ploaie sau de soare.

Abia așteptăm să reluăm activitățile față în față (păstrând evidend limitele de siguranță) și e liniștitor să știi că poți avea parte de un moment de relaxare și puțină umbră sub acoperișul pavilionului Expodom. Cu ajutorul lui avem mai multă flexibilitate de a ne amplasa în locuri centrale la evenimentele sportive pe care le organizăm pentru persoanele cu dizabilități intelectuale.

Dacă vreți să știți cum este acest pavilion, trebuie să știți că este cel mai mare pavilion de grădină din oferta celor de la Mutton. Sistemul tip acordeon asigură montare și demontare rapidă. Două persoane instalează cortul în doar câteva minute fără să aibă nevoie de unelte, deoarece nu trebuie îmbinate țevi. În cazul în care cortul este bine ancorat, rezistă la rafale de vânt de până la 30 km/h.

Cortul este ușor de depozitat și de transportat. Vom reveni și cu fotografii de la primul eveniment, deocamdată am vrut doar să împărtășim cu voi bucuria acestei donații.

 

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut