Alexandra Catrina

Coordonator Program Sportivi Lideri și Formare, Special Olympics Romania
Special Olympics

Alexandra Catrina, Voluntar, Formare Programe de Tineret, Special Olympics Romania

În ultimii cinci ani Alexandra a activat în domeniul dizabilității, iar din 2016 este prietena de nădejde a Special Olympics România. Atunci când nu organizează mici sesiuni de instruire pentru elevii din școlile de masă sau pentru cei cu dizabilități intelectuale cu scopul de a-i aduce mai aproape unii de alții și, respectiv, de a-i sprijini să devină catalizatori ai integrării în comunitate, Alexandra aleargă la maratoane. S-a inspirat de la sportivii Special Olympics și a învățat că atunci când nu mai poți, mai poți un pic; poartă cu mândrie tricoul Special Olympics România la fiecare competiție sportivă și este convinsă că valorizarea și capacitarea celor de lângă noi îi aduce mai aproape de împlinirea potențialului lor.

Îi plac plimbările lungi și drumețiile montane, motiv pentru care în 2017 a parcurs pe jos 600 de km, o bună parte din Camino de Santiago, dar nu ar spune Nu la niciun apus în Vama Veche sau la un concert Metallica.

Ing. Ciprian Dobrin, membru Consiliul Director
Ing. Ciprian Dobrin s-a alăturat Consiliului Director al Special Olympics România din decembrie 2020. Domnia sa este General Manager al companiei UWA-CO. SRL și promotor al Sporturilor Unificate Special Olympics, în mod deosebit al Fotbalului Unificat.
Adriana Denisa Iliescu, sportiv lider
Adriana Denisa Iliescu este una dintre campioanele Special Olympics România, o sportivă lider model, ambițioasă, hotărâtă și muncitoare. Denisa a terminat Școala de Arte și Meserii, specialitatea Alimentație publică. Din 2010 a intrat în familia Special Olympics în echipa de gimnastică, prima ei dragoste. Ea practică și schiul și chiar a fost medaliată la Jocurile...