Crăița Șerbănescu

Graphic Designer, Voluntar

Lucrează din aprilie 2008 pentru Fundația Motivation și tot în acea perioadă a avut prima întânire cu Special Olympics România pentru care a pregătit o parte din materialele necesare pentru Jocurile Prieteniei de la Constanța. De atunci sufletul ei s-a îndrăgostit de SOR și de fiecare dată când poate ajuta cu ceva este acolo pentru ei. Crede că sunt o echipă minunată prietenii de la SOR și se simte onorată să facă parte din echipa lor.

Crăița are doi băieți, un pestisor numit Tudor Ioan (de 10 ani) și o balanță David Andrei (aproape 15 ani).

Iubește să facă lucruri creative, de aceea noi, cei de la Special Olympics am și numit-o Spiriduș Creativ. Crăița și când nu o vezi că face ceva ”coace” în mintea ei vreo surpriză, meșterește la ceva pentru că vrea să simtă că este o rotiță dintr-un angrenaj util. ”Îmi place să meșteresc, mai ales în echipă cu băieții mei”, spune ea.

Nu se împacă deloc cu monotonia și lucruri/ taskuri solicitate asupra carora nu poate să își lase amprenta personală. Dacă ar fi să se gândească la un lucru pe care l-a făcut prima oară în viață în 2018 ar zice că acesta este îmbrățisarea familiei ”in a big fam hug”….

Îi place să fie o pată de culoare în peisaj și se teme că nu reușește suficient să transmită băieților ei acele valori morale și spirituale ca să fie Oameni, nu doar ființe.

O recomandare pe care ne-o face Crăița de filme de mare suflet pentru mesajul transmis dincolo de cuvinte sunt ”The Way” (2010) și ”The greatest showman” (2018). Melodia cu textul cel mai motivațional ascultată de-a lungul timpului este ”This is me”, cântată magistral de Keala Settle din filmul ”The greatest showman”.

În timpul liber, Crăiței îi place să asculte muzică (cel mai adesea ascultă coveruri instrumentale, clasică dar și pop, rock etc), să citească, să stea în natură mai ales primăvara și toamna, să se bucure cât mai mult de familie și să clădească împreună cu ei amintiri plăcute.

Citate preferate: “Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume” – Mahatma Ghandi și

Jurământul sportivilor SO: “Let me win. But if I can not win let me be brave in the attempt”.

Click here to change this text

Lasa un comentariu