Emilia Ispas

Director Programe Educaționale ”Școala Generației Unificate”

Emilia Ispas, Director „Project Unify” Special Olympics Romania

A început să lucreze la Special Olympics în ianuarie 2004, când avea 24 de ani, și de atunci nu s-a mai oprit. An de an a mers în toată țara alături de colegii sai, pe care îi considera cei mai buni prieteni și parte din familia sa și a luptat alături de ei pentru sportivii cu dizabilități intelectuale, EROII ei. “Sunt încăpățânată, organizată și cu foarte multă rabdare, iar lucrul pe care îl urâsc cel mai tare este să renunț. Din 2018 am început să fac colaje în care îmi pun frânturi din povestea mea. Nu mi-au placut niciodata examenele și îmi este teamă de singurătate iar din anul 2015 am înțeles că cel mai prețios lucru pe care îl avem este sănătatea și iubirea celor din jur. Îmi plac serialele iar la filmul „Mândrie și Prejudecată” (varianta 2005) m-aș uita ore în șir! Sunt oricând pregătită  să încep o nouă colecție: am o colecție considerabilă de globuri de Craciun, pixuri și de insigne cu Special Olympics (cum altfel!!!). Nu îmi plac deloc schimbările așa că peste încă 15 ani aș vrea să fiu tot aici în lumea pe care o cunosc și o iubesc foarte mult, lumea Special Olympics”, spune Emilia despre ea și echipa Special Olympics.

Ing. Ciprian Dobrin, membru Consiliul Director
Ing. Ciprian Dobrin s-a alăturat Consiliului Director al Special Olympics România din decembrie 2020. Domnia sa este General Manager al companiei UWA-CO. SRL și promotor al Sporturilor Unificate Special Olympics, în mod deosebit al Fotbalului Unificat.
Adriana Denisa Iliescu, sportiv lider
Adriana Denisa Iliescu este una dintre campioanele Special Olympics România, o sportivă lider model, ambițioasă, hotărâtă și muncitoare. Denisa a terminat Școala de Arte și Meserii, specialitatea Alimentație publică. Din 2010 a intrat în familia Special Olympics în echipa de gimnastică, prima ei dragoste. Ea practică și schiul și chiar a fost medaliată la Jocurile...