Oana Grecea

Coordonator PR Special Olympics Romania

Oana Grecea, coordonator PR SPecial Olympics Romania

Oana este o admiratoare a lui Richard Branson (fondatorul brandului Virgin din UK) și adeptă a stilului lui: ”Nu riști, nu câștigi!” O ambiționează și inspiră discursurile TED pentru că simte că învață mereu ceva din ele și îl recomandă pe cel mai vizionat – Cum școlile distrug creativitatea copiilor – https://bit.ly/2Vxcgdf,și cărțile cu povești reale/contemporane. Îi place să citească, să bucătărească (în special în vase de cupru) și să spună lucrurilor pe nume. Uneori și să scrie, dacă are timpul, inspirația și cadrul (are un blog despre experiențe personale și cărți, dar și un site de rețete video de care nu s-a mai ocupat demult). Îi plac bijuteriile zornăitoare și colecțioanează semne de carte.

Nu suportă prostia și nedreptatea. Îi place punctualitatea și să se țină de cuvânt. Oana spune despre ea că este hotărâtă, energică, maniacă și nu se poate relaxa până când lucrurile în jurul ei nu sunt așa cum își dorește să fie. Plânge des, poate fi înțelegătoare dar și dură, mai ales cu fata ei, Maria.

Intenționează să călătorească mai mult, să stea mai mult cu prietenii, să-și dedice timp pentru ea, să învețe să se relaxeze și așteaptă un imbold pentru a face sport. La Special Olympics a găsit un colectiv calm, care nu o agită și de la care simte că învață în fiecare zi să fie altruitstă, pozitivă și să facă mișcare.

Decât să trudești ca un rob pe niște tabele în Excel, nu ar fi mai bine să ții un blog și să-ți ții prezentarea sub forma unei povești? Oamenii comunică prin povești, prin narațiuni. Cum bine spunea scriitorul Lawrence Wechsler în The New York Journalism, oamenii au glande care secretă tot felul de substanțe. Dar mintea umană secretă povești. Trăim narațiuni. Acesta este singurul mod în care știm să trăim și să percepem orice și el este gloria noastră” – Richard Branson.

Click here to change this text

Click here to change this text

Lasa un comentariu