Programe

Home / Programe

Sport

Mișcarea, dezvoltarea abilităților motorii și creșterea încrederii în sine – toate acestea fac parte din viața unui sportiv Special Olympics. Oferim programe de pregătire și competiții sportive la 12 discipline olimpice pentru persoane cu dizabilități intelectuale de toate vârstele.

Mai multe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Educație

Special Olympics încurajează incluziunea socială și implicarea activă a elevilor și profesorilor din școlile din România. Prin intermediul parteneriatelor cu aceste școli, aducem sportul și beneficiile acestuia mai aproape viața comunității, cu și pentru persoanele cu dizabilități intelectuale.

Mai multe

Sănătate

Sănătatea sportivilor noștri este vitală pentru noi, pentru ca aceștia să poată concura în competiții și să se bucure din plin de beneficiile sportului. Copiii și adulții cu dizabilități intelectuale care participă în mișcarea Special Olympics au o stare fizică mai bună și abilități motorii ridicate.

Mai multe

Angajare

Proiectul ”Angajați, NU Asistați!” este finanțat de ING Tech România (hub-ul global de tehnologie al grupului ING), în cadrul programului Shift Vieți. Își propune să crească șansele de angajare ale persoanelor adulte, cu Sindrom Down (SD), de pe teritoriul României, în 12 orașe din țară.

Mai multe

 

 

 

 

Advocacy - Lideri Prin Sport

Sub sloganul ”EU POT!”, începând cu data de 1 februarie 2021, Fundaţia Special Olympics din România în parteneriat cu Asociația de Sprijin pentru Constituirea și Managementul Structurilor Sportive (ASCDMSS) și în colaborare cu Special Olympics Islanda derulează Programul de Advocacy pentru Persoanele cu Dizabilități Intelectuale, intitulat Lideri prin sport.

Mai multe