S-a format Consiliul Sportivilor Lideri

Distribuie:

Sportivii Special Olympics România au, începând cu vara anului 2021 un Consiliu al Sportivilor Lideri care le reprezintă interesele și funcționează ca o punte de legătură între ei și echipa Special Olympics.

După un an de instruire în cadrul proiectului Sportivi Lideri și câteva întâlniri dedicate noului rol, șapte sportivi au fost selectați să facă parte din acest Consiliu, sub coordonarea lui Mihai Arsenie.

Ce face mai concret Consiliul Sportivilor Lideri? Menține legătura între comunitatea sportivilor și reprezentanții și Board-ul Special Olympics, reprezintă sportivii Special Olympics, oferă sfaturi în ceea ce privește organizarea de activități și evenimente, are inițiative și propune activități. Sugestiile lor sunt luate în serios de echipa Special Olympics, iar în prezent lucrăm să implementăm una din propunerile votate de membri în ultima întâlnire de Consiliu.

Stați aproape și urmăriți-i pe acești tineri și activitatea Consiliului care, în curând își va deschide către noi membri și activități prin intermediul unui alt proiect Special Olympics.

Vă invităm, mai jos, să-i cunoașteți mai bine pe cei șapte membri ai Consiliului Sportivilor Lideri prin intermediul câtorva cuvinte împărtășite chiar de ei.

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut