Caută
Caută
Close this search box.

Școala Generației Unificate – Mesaje ale elevilor din Hunedoara și București

Distribuie:

Special Olympics a creat programul Unified Champion Schools – Școala Generației Unificate care promovează principiile incluziunii și ale învățării socio-emoționale prin intermediul sportului și prin organizarea activităților de leadership în școli. Programul aduce împreună persoane cu și fără dizabilități intelectuale, cu scopul de a dărâma barierele sociale dintre acestea și de a schimba mentalitățile.

În cadrul acestui program, la finalul anului 2020, tinerii din școlile de masă au fost provocați să trimită mesajele lor către BRAVII de la Special Olympics România, cu care s-au întâlnit virtual în cadrul seminariilor pentru tinerii lideri sau la competiția de fitness unificat.

Mesajele lor, trimise cu ocazia Zilei Persoanelor cu Dizabilități (3 decembrie) și cu ocazia sărbătorilor de iarnă – Virtual Special Christmas Gift le-am reunit în ”cartea” de față.

Aici găsiți mesajele elevilor din Hunedoara, de la Colegiul Național Decebal Deva, Colegiul Economic ”Hermes” Petroșani, Colegiul Economic ”Emanuil Gojdu” Hunedoara, Liceul Teoretic ”I.C.Brătianu”, Hațeg, Liceul Tehnologic ”Ovid Densusianu”, Călan, Școala Gimnazială Băița, Școala Gimnazială nr. 7 Petroșani, Școala Gimnazială ”I.G. Duca” Petroșani.

 

Iar aici găsiți mesajele elevilor de la școlile și liceele din București: Colegiul Național I.L. Caragiale, Liceul Teoretic Ion Barbu, Colegiul Național Elena Cuza, Școala Generală Sfântul Andrei, Școala Generală nr. 280.

 

Vă reamintim că programul Școala Generației Unificate este finanțat de Înălțimea Sa Șeicul Mohammed bin Zayed Al Nahyan, Prințul Moștenitor al Abu Dhabi prin Special Olympics International. Mai multe despre acest proiect puteți citi în articolul de aici.

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut