Special Olympics și MetropolitanLife, parteneriat pentru voluntariat

Distribuie:

Special Olympics și Metropolitan Life, parte a grupului MetLife, unul dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume, au început o colaborare frumoasă în urmă cu trei ani de zile, în sala de sport. Ce a început ca un program de voluntariat adresat celor 4000 de angajați ai Metlife din 26 de țări din EMEA, inclusiv din România, s-a transformat într-o frumoasă și trainică prietenie între sportivii noștri și voluntarii MetLife. Și aceasta pentru că sportul unifică. Muncind cot la cot cu sportivii Special Olympics la antrenamentele de baschet, fotbal, tenis, gimnastică, voluntarii MetLife au avut șansa să îi cunoască mai bine pe copiii și tinerii noștri cu dizabilități intelectuale. Să vadă că dincolo de dizabilități există multe abilități, dar și caractere frumos modelate și prin sport, că există dorința de a lupta, există fair play, bucuria jocului în sine, indiferent de rezultatul competiției. Dar și să îi ajute să se simtă prețuiți pentru ceea ce sunt, să se simtă parte din comunitate.

Pentru mulți dintre angajații Metropolitan Life înscriși în acest program de voluntariat a fost suficient să vină la un singur antrenament pentru a câștiga suficientă motivație de a nu mai rata niciun altul. Dincolo de antrenament, se spun povești, se fac poze, se dau îmbrățișări, se împărtășesc bucurii și îngrijorări. Se leagă prietenii noi și se consolidează prietenii vechi. Povestea de succes a voluntariatului continuă și anul acesta. Așadar, îi așteptăm pe voluntarii Metropolitan Life în sala de sport în număr cât mai mare!

În România, 65 de voluntari, reprezentând aproape 40% dintre angajații Metropolitan Life, participă la activități alături de Special Olympics și Habitat for Humanity. Acestea au avut loc în București în luna mai și urmează să aibă loc și în Ploiești în luna iunie.

Inițiativele au fost finanțate de Fundația MetLife, divizia filantropică a MetLife. Fundația MetLife are o lungă tradiție în a sprijini inițiative în care voluntarii se pot implica în activități ce contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la creșterea oportunităților pentru cei defavorizați.

 

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut