Sport unificat, prietenie și distracție cu voluntarii Metropolitan Life

Distribuie:

Sport Unificat Metropolitan Life

Pentru al patrulea an consecutiv, sportivi Special Olympics România s-au întrecut în probe sportive și au socializat cu voluntari Metropolitan Life, eveniment finanțat de Metropolitan Foundation.

Evenimentul a avut loc vineri, 17 mai, la Centrul Sportiv Apollo, în prezența voluntarilor Metropiltan Life și a sportivilor Special Olympics din câteva asociații din București. Energia pozitivă și entuziasmul s-au văzut încă de la început, când toată lumea a îmbrăcat veselă tricourile dedicate evenimentului și s-au împărțit pe echipe pentru a se cunoaște mai bine.

Niciun sport nu poate începe însă fără încălzire și toți s-au aliniat în sala Apollo pentru a fi în formă la acțiunile ce urmau. Câțiva sportivi Special Olympics România – Bogdan Cleniuc, Simona Zamfir, Ionuț Păunescu și George David – au făcut o scurtă demonstrație de role. Apoi, în grupe de 12-14 persoane participanții s-au întrecut la ștafetă și s-au amuzat copios.

Distractive au fost și atelierele sportive care aminteau de jocurile copilăriei, în care voluntarii și sportivii Special Olympics România au jucat șotronul, cercul prieteniei, aruncarea cu sulița de plastic și jocuri cu mingea și alergare.

Împărțiți în echipe mixte sportivii prezenți au jucat fotbal și baschet, pentru a-și consolida relația de prietenie care s-a închegat pe parcursul acestor activități.

Cum li s-a părut participanților evenimentul?

Adriana Covei – sunt de la Metropolitan Life și ziua de azi mi se pare minunată că putem să facem voluntariat și să fim aici lângă acești tineri cu abilități speciale și să-i văd că știu să facă sport în echipă. Este al treilea an când particip și facem genul acesta de activități.

Adrian – Cea mai fantastică zi, plină de energie pozitivă. Am mai participat odată la acest fel de eveniment și de fiecare dată a fost o experiență extrem de plăcută.

Luciana Anghel – Mi se pare o zi specială. Am participat și acum doi ani și am fost la fel de impresionată.

Ana Maria, 38 de ani – Acești copii sunt minunați. Abia așteptam să-i întâlnesc. Am și eu acasă o fetiță de 8 ani și cred că e bine, din când în când, să coborâm cu picioarele pe pământ și să vedem și cum sunt alții.

Ana Chicioreanu  – Este al treilea an consecutiv când particip la această activitate împreună cu colegii de la compania pentru care lucrez – Metropolitan Life – și mă bucur foarte tare să fiu alături de acești tineri astăzi. De fiecare dată când am plecat de la acest eveniment am fost plină de energie, mult mai motivată și apreciez altfel viața.

 

 

 

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut