Susține echipa României la Jocurile Mondiale Special Olympics din iunie 2023

Distribuie:

7️⃣ regiuni, unite în diversitate, adică sportivi din toate colțurile lumii participă la cel mai mare eveniment sportiv INCLUZIV din lume dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale – Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics Berlin (Special Olympics World Games Berlin 2023), din luna iunie!

Mii de sportivi cu dizabilităţi intelectuale concurează împreună la 24 de discipline sportive. Nouă zile de competiţii incitante şi inspirate de sportivi şi pentru sportivi.

Între 12 şi 25 iunie 2023, Jocurile Mondiale Special Olympics vor avea loc la Berlin – pentru prima dată când Germania va găzdui aceste Jocuri! Aşteptăm cu nerăbdare un festival internaţional plin de culoare al sportului – cu scopul de a obţine o mai mare recunoaştere şi participare socială a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale în societatea noastră. 🌏

31 de sportivi români vor concura, sub îndrumarea antrenorilor lor, cu tineri din toată lumea la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Berlin, din iunie 2023. 6 dintre ei vor avea alături parteneri fără dizabilităţi şi vor intra în competiţie la sporturi unificate.

Cele 9 discipline sportive la care participă sportivii români sunt: tenis de masă unificat, tenis de câmp unificat, baschet unificat, bocce, înot, role, gimnastică, judo şi atletism.

ROLE – 4 SPORTIVI DIN CLUJ

TENIS DE MASĂ UNIFICAT – 2 SPORTIVI DIN DEVA

JUDO – 4 SPORTIVI DIN CLUJ, SATU – MARE ȘI BACĂU

BOCCE 2 SPORTIVI DIN BACĂU

ÎNOT 4 SPORTIVI DIN TIMIȘOARA, SF. GHEORGHE ȘI TÂRGOVIȘTE

GIMNASTICĂ 4 SPORTIVI DIN BUCUREȘTI ȘI 4 DIN CONSTANȚA

BASCHET UNIFICAT 5 SPORTIVI DIN BUCUREȘTI

TENIS DE CÂMP UNIFICAT 2 SPORTIVI DIN BUCUREȘTI

ATLETISM 4 SPORTIVI DIN TÂRGU JIU

Costurile totale ale delegației, fără biletele de avion sunt de 19.387 euro.

Contribuția ta pentru unul din cei 31 SPORTIVI, 16 antrenori, conducator de delegatie, medic, va contribui la asigurarea unui/unei:

Echipament tehnic/disciplină sportivă
Genți de voiaj/genti pentru echipamente
Transport si cazare la București pentru sportivii din țară
Transfer cu autocarul de la hotel la aeroport
Medicamente și produse de igienă personală
Inscripționare echipamente/poze oficiale

TRIMITE UN CAMPION LA JOCURILE MONDIALE SPECIAL OLYMPICS, BERLIN 2023, printr-o DONAȚIE, aicihttps://specialolympics.ro/doneaza/trimite-un-campion-la-jocurile-mondiale-so-de-la-berlin-2023/

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut