Tinerii noștri prind viteză pe Role

Tinerii noștri prind viteză pe Role

Pentru unii mai ușor, pentru alții mai greu, dar mereu fără frică și panică, patinajul pe Role a devenit deja o rutină săptămânală. Au început antrenamentele în toate cele cinci orașe ale proiectului (București, Timișoara, Cluj, Brașov și Galați), iar antrenorii caută să le insufle încredere fiecărui sportiv Special Olympics.

Au sosit și rolele, căștile, apărătorile, iar cei implicați în proiect învață drumul până la sălile de antrenament închiriate pentru acest sport nou în portofoliul Special Olympics România. Fotografiile de la fiecare antrenament sunt postate săptămânal, pe pagina de Facebook Special Olympics – https://bit.ly/2lWvOdX).

Spre bucuria tinerilor din București care se antrenează la role, i-am scos în parc, la lumina naturală, pentru un scurt filmuleț edificator al proiectului ”Speciali pe patine – Luăm viteză spre starea de bine!”. Mereu zâmbitori, Bogdan Cleniuc și Ionuț Păunescu zboară la propriu pe role, perseverentă și serioasă, Anca Miron nu lipsește de la niciun antrenament, Marian Ioniță, Claudia Procopiu și Alexandru Pavel, aflați la primele contacte cu rolele, fac ce pot dar nu renunță.

Vă lăsăm amintire câteva imagini making of de la filmarea de la role, locul și momentul unde sportivii au fost în centrul atenției camerei de filmat dar și al aparatului foto.

Speciali pe patine – Luăm viteză spre starea de bine – este noul proiect al Special Olympics România. Până în luna februarie, 54 de sportivi Special Olympics din 5 orașe (București, Timișoara, Cluj, Brașov și Galați) se vor antrena intens pe role și patine. Proiectul este derulat de Special Olympics România și finanțat prin programul „În stare de bine” (www.instaredebine.ro), susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Prin proiectul ”Speciali pe patine – Luăm viteză spre starea de bine” ne propunem ca acest sport să devină unul care să producă campioni și la următoarele competiții.

Recomandări #

Pentru a găsi mai ușor informațiile despre proiect, folosiți haștagurile: #instaredebine #implicareafacediferenta #kaufland #fdsc #specialipepatine #specialolympicsromania

Lasa un comentariu