Vladimir Drăghia face echipă cu Special Olympics România în cadrul Herbalife Braşov Triathlon

Distribuie:

Vladimir&Muki_2Bucureşti, 29 martie  –  Vladimir Drăghia susţine echipa Special Olympics în cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente sportive al verii care reunește atleți și iubitori ai sportului în aer liber: Herbalife Braşov Triathlon. Duminică, 3 iulie, Vladimir şi Muki de la Special Olympics vor forma echipă de ştafetă în cadrul celei mai dificile probe, cea olimpică. Astfel, Mohammad Abedin, alias Muki, va fi primul sportiv cu nevoi speciale care va alerga o cursă de opt kilometri în cadrul unui eveniment sportiv de masă.

Fost sportiv de performanţă, Vladimir Drăghia, a făcut parte din lotul olimpic de înot şi se implică constant în susţinerea cauzelor umanitare. În proba de echipă, ştafetă olimpică, Vladimir va înota 1500 de metri şi va pedala 47 de  kilometri.

„Mă bucur să particip într-o competiție atât de dificilă și de spectaculoasă alături de Special Olympics! Prin voinţa, pasiunea şi perseverenţa de care dau dovadă în timpul competiţiilor, aceşti tineri sunt un exemplu pentru fiecare dintre noi”, a declarat Vladimir Drăghia.

Herbalife susţine performanţa oferindu-i lui Vladimir Drăghia produse de nutriţie şi consiliere în materie de nutriţie sportivă pe toată perioada antrenamentelor.

Inițiativa promovează obiectivele Fundaţiei Special Olympics, organizație care contribuie la integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale, oferindu-le şansa de a-şi descoperi şi dezvolta potenţialul şi calităţile sportive prin intermediul programelor de pregătire şi a evenimentelor competiționale, organizate pe tot parcursul anului.

Special Olympics înseamnă să îţi depăşeşti limitele. Emoţiile sunt cu atât mai mari pentru că este o premieră şi pentru noi! Cea mai lungă distanţă parcursă până acum de Muki, în alergare, a fost de cinci kilometri în cadrul unor curse de maraton. La Braşov va alerga mai mult, în ritm propriu, şi va fi însoţit pe traseu şi de către un voluntar Special Olympicsa declarat dl. Cristian Ispas, Director Special Olympics România.

Asociaţia Şapte Scări Braşov în parteneriat cu Clubul Sportiv Smart Atletic şi cu sprijinul Federaţiei Române de Triatlon organizează cea de-a patra ediție a Herbalife Brașov Triathlon 2016 în data de 3 iulie, în orașul Brașov. Herbalife România este partenerul principal al evenimentului.

Pentru mai multe informații accesați site-ul oficial al Herbalife Brașov Triatlonhttp://www.brasovtriathlon.ro/.

Fă diferența!

Alege cum vrei să donezi

*donația va fi făcută recurent în fiecare lună

Sari la conținut